BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Ödeshögs Kennelklubb (ÖKK) lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att ÖKK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med ÖKKs berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen.

I samband med våra kurser/aktiviteter/tävlingar/utställningar tas ibland foton. Några av dessa samt  eventuella resultatlistor med namn på hund och ägare/förare läggs efter aktiviteten ut på vår hemsida och vår facebook-sida. Om du inte vill vara med på bild eller med ditt namn på dessa sidor, var god kontakta ansvarig för respektive aktivitet eller klubbens ordförande.

I och med din anmälan till prov/utställning/aktivitet mm godkänner du dessa villkor.

Inköpspolicy för klubben (beslutad av styrelsen 2018-06-28)

Styrelsen har beslutat att vid inköp i första hand gynna våra lokala handlare och sponsorer med undantag för om varan inte finns eller är avsevärt mycket dyrare på orten.

Policy för fotografering (beslutad av styrelsen 2018-10-11)

När fotografering görs i samband med aktiviteter inom klubben ska tillstånd inhämtas från personer som är med på bilderna. Bilderna får bara publiceras/användas om personerna gett sitt medgivande att vara med och om deras namn får anges.

Bilder där barn finns med ska helst undvikas och om de publiceras ska vårdnadshavare godkänna detta.